Opleiding verkeersregelaar

Voor een opleiding verkeersregelaar bent u bij Opleiding Verkeersregelaar geheel aan het juiste adres. Hier worden al meer dan 10 jaar lang mensen opgeleid tot fantastische verkeersregelaars! Het slagingspercentage is hier maar liefst 99% en daarmee staat Opleiding Verkeersregelaar vooraan in de markt. Daar plukt u de vruchten van. Bij ons leert u de fijne kneepjes van het vak. Want een verkeersregelaar worden; dat vraagt om de juiste kennis en expertise. Als verkeersregelaar regel en zorgt u voor de veiligheid van weggebruikers, bijvoorbeeld op de openbare weg of bij een evenement. U heeft hierbij een grote verantwoordelijkheid en krijgt te maken met allerlei verschillende soorten mensen. Weet u de gun-factor te creëren bij mobilisten en tegelijkertijd toch het overzicht te bewaren? Wij geven u graag de juiste training om dit te verwezenlijken.

Onze opleiding verkeersregelaar

Besluit u bij ons de opleiding verkeersregelaar te volgen, dan geniet u van vele voordelen. Wij hebben veel ervaringen met het trainen en opleiden van de beste verkeersregelaars door heel Nederland. Zo verstaan wij ons vak heel goed en hebben wij een grote passie voor hetgeen we doen. U kunt haast niet anders dan net zo gepassioneerd raken! Onze docent draagt zijn kennis over met de juiste service, grootste flair en meest optimale hospitality. Zo leert u van de beste! Tevens beschikken wij over een grote dosis mensenkennis, waardoor we direct uw beste positieve eigenschappen naar voren weten te halen. Eigenschappen die uw kracht zijn als verkeersregelaar. Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

Wat u leert bij de opleiding verkeersregelaar

Tijdens de opleiding tot verkeersregelaar krijgt u een hoop informatie tot u. Onze visie is als volgt; wat je uitstraalt, moet je ook waarmaken. Dit zit hem in allerlei factoren. Bijvoorbeeld de manier waarop u bent gekleed. Maar ook in uw verbale en non-verbale communicatie. Zo moet het voor een bestuurder van een voertuig direct duidelijk zijn wat u bedoelt; daarvoor heeft u uw gehele lichaam nodig! Maar weet u ook overzicht te houden in onoverzichtelijke en soms zelfs chaotische situaties? En kunt u zich verplaatsen in diverse doelgroepen? Wij leren het u allemaal aan tijdens de opleiding verkeersregelaar.

Opleiding verkeersregelaar volgen?

Wilt u graag de opleiding verkeersregelaar volgen bij Opleiding Verkeersregelaar? Dat kan! Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Bijvoorbeeld rondom de opleiding verkeersregelaar kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen, te WhatsAppen of het contactformulier in te vullen. Wij helpen u van harte verder. U kunt zich ook direct aanmelden als kandidaat.

Contact opnemen

Contact opnemen

 1. Naam(*)
  Geef een waarde voor Naam.
 2. E-mail(*)
  is geen geldig e-mail address.
 3. Vraag / bericht(*)
  Geef een waarde voor Bericht.
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
­