Wilt u verkeersregelaar in Utrecht worden?

Het verkeer kunnen regelen vereist vakmanschap. Het is een vak dat u aangeleerd moet worden, het wordt u niet in de wieg gelegd. Om verkeersregelaar in Utrecht te worden moet u dus een professionele opleiding volgen. Zou u ook graag leren hoe u het verkeer op de best mogelijke wijze kunt regelen? Maak dan kennis met Opleiding Verkeersregelaar, dé organisatie voor cursussen tot verkeersregelaar! Als bekendste opleidingsinstituut van Nederland voor verkeersregelaarsopleidingen bent u bij ons dus aan het juiste adres als u verkeersregelaar in Utrecht wilt worden. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en kiezen tijdens de cursus voor individualiteit richting de cursist. Zo kunnen we de opleiding op maat aan een persoon aanpassen. De cursussen worden verzorgd door betrokken en gepassioneerde beroepsverkeersregelaars, die over veel mensenkennis beschikken en precies weten hoe ze u met de juiste service, flair en hospitality moeten opleiden tot een goede verkeersregelaar in Utrecht. Wilt u meer weten over onze opleidingen? Dan kunt u geheel vrijblijvend verder informeren door even te bellen naar 0545 842880

Hoe word ik verkeersregelaar?

Opleiding Verkeersregelaar biedt verschillende opleidingen aan om verkeersregelaar in Utrecht te worden. Zo kunt u een module dat ziet op het theoretisch kader volgen, alsmede een module dat ziet op de praktijk. Het theoretische gedeelte bestaat uit een dagdeel, op basis waarvan u een examen zult moeten afleggen. De module wordt ook incompany aangeboden vanaf 4 personen. Als u dat examen behaald heeft kunt u verder met het praktijk gedeelte. Deze module vindt plaats op de openbare weg en vindt dus daadwerkelijk plaats in de praktijk. Na het afleggen van deze module kunt u via ons het examen verkeersregelaar aanvragen. Gedurende maximaal 15 minuten zal de examenkandidaat zelfstandig het verkeer op een kruising moeten regelen. Naast deze modules en het eindexamen bieden wij ook opleidingen tot evenementen verkeersregelaar aan. Personen vanaf 16 jaar en ouder kunnen zich voor de opleiding tot verkeersregelaar aanmelden.

Over Opleiding Verkeersregelaars

Opleiding Verkeersregelaar is dé organisatie voor opleidingen tot verkeersregelaar. In de cursus wordt door ons de nadruk gelegd op hospitality en dienstverlening. Wij zijn namelijk van mening dat het vak verkeersregelaar niet enkel ziet op de handhaving van het verkeer in het gebied. Daarom wordt u ook niet alleen over de bevoegdheden die u als verkeersregelaar in Utrecht heeft. Wij leggen de focus op zaken die u nodig heeft voor een goede organisatie van het verkeer. Daarbij kunt u denken aan uitstraling, overzicht, de rust bewaren en boven alles goed communiceren. Het is uw taak om als verkeersregelaar frustraties weg te nemen, agressie in te perken en de-escalaties te voorkomen. U dient het verkeer in veilige banen te geleiden. Wij leren u om de ideale gastheer van het verkeer te zijn.

Ja, ik wil verkeersregelaar in Utrecht worden!

Wilt u verder informeren over onze opleiding tot verkeersregelaar in Utrecht? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen per telefoon via 06-30177967 (bellen of whats-app), of door het online contactformulier op onze website in te vullen.

Contact opnemen
WhatsApp ons

Contact opnemen

 1. Naam(*)
  Geef een waarde voor Naam.
 2. E-mail(*)
  is geen geldig e-mail address.
 3. Vraag / bericht(*)
  Geef een waarde voor Bericht.
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
­