Wilt u verkeersregelaar in Den Haag worden?

Om het verkeer in Den Haag te mogen regelen moet u het vakmanschap beheersen. Immers je wordt niet zomaar een verkeersregelaar! Opleidingverkeersregelaar.nl bied jouw het totaal pakket aan inclusief examenkosten. Maar wat goed dat je de eerste stap zet om diensverlener te worden! Den Haag is groot en leeft strikt de regelgeving na, Wij gaan je daarop voorbereiden. Voordat je de weg opgaat leren wij jouw alles wat je nodig hebt, Zo leren wij je de aanwijzingen en regelgeving omtrent het vak verkeersregelaar! Je krijgt alle passie van onze instructeur meegegeven. Ook als je leren erg moeilijk vind! Om je aan te melden voor onze opleiding hoef je alleen maar het contactformulier hier naast in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk met jou contact op. Wij kijken ernaar uit, jij ook? 

Hoe word ik verkeersregelaar?

Dat gaan wij jou uitleggen! Allereerst moet je 18 jaar of ouder zijn, natuurlijk is het erg handig wat verkeersinzicht te hebben, maar is niet perse noodzakelijk! Wij leren je tijdens de theorie module verkeersregelaars alles wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld hoe je het verkeer kan regelen in een verkeerssituaties met trams in Den Haag. Bij opleidingverkeersregelar.nl werken wij ongeveer een kleine 3 dagen met jou samen, we behandelen theorie waarvoor je een examen moet doen van 20 vragen. Maar als je moeilijk kan lezen is dit geen probleem. Een mondeling examen af nemen in Den Haag is geen probleem.

Over Opleiding Verkeersregelaars

Opleiding Verkeersregelaar is dé organisatie voor opleidingen tot verkeersregelaar. In de cursus wordt door ons de nadruk gelegd op hospitality en dienstverlening. Wij zijn namelijk van mening dat het vak verkeersregelaar niet enkel ziet op de handhaving van het verkeer in het gebied. Daarom wordt u ook niet alleen over de bevoegdheden die u als verkeersregelaar in Den Haag heeft. Wij leggen de focus op zaken die u nodig heeft voor een goede organisatie van het verkeer. Daarbij kunt u denken aan uitstraling, overzicht, de rust bewaren en boven alles goed communiceren. Het is uw taak om als verkeersregelaar frustraties weg te nemen, agressie in te perken en de-escalaties te voorkomen. U dient het verkeer in veilige banen te geleiden. Wij leren u om de ideale gastheer van het verkeer te zijn.

Ja, Natuurlijk wordt ik verkeersregelaar in Den Haag!

Wilt u verder informeren over onze opleiding tot verkeersregelaar in Den Haag? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen per telefoon via 06-30177967 (bellen of whats-app), of door het online contactformulier op onze website in te vullen.

Contact opnemen
WhatsApp ons Offerte 0545842880

Contact opnemen

 1. Naam(*)
  Geef een waarde voor Naam.
 2. E-mail(*)
  is geen geldig e-mail address.
 3. Vraag / bericht(*)
  Geef een waarde voor Bericht.
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
­