Verkeersregelaars examen doen?

Wilt u graag een verkeersregelaars examen doen zodat u zichzelf daarna officieel verkeersregelaar mag noemen? Daarvoor bent u bij Opleiding Verkeersregelaar aan het juiste adres. Wij helpen u van harte verder! U kunt bij ons een verkeersregelaars examen aanvragen. De kosten hiervoor zijn exclusief btw €145. Kiest u voor onze opleiding verkeersregelaar? Dan zitten de examenkosten hierbij inbegrepen! Wij zorgen er graag voor dat u het examen moeiteloos doorstaat middels onze voorafgaande opleiding en trainingen. Wij hebben al meer dan 10 jaar lang succesvol diverse mensen mogen opleiden tot uitstekende verkeersregelaars; u kunt de volgende worden. Want heeft u het in uw mars om in een onoverzichtelijke situatie het hoofd koel te houden en toch het overzicht te bewaken? Weet u met diverse verschillende mensen om te kunnen gaan en een echte gun-factor te creëren? En hoe is het gesteld met uw non-verbale en verbale communicatie? Wij leren u graag de fijne kneepjes van het vak, zodat u dat verkeersregelaars examen gaat halen met vlag en wimpel!

Verkeersregelaars examen: de eisen

U wilt een verkeersregelaars examen doen en bent benieuwd naar de exameneisen? Wij vertellen het u graag. Zo dient u op het examen aan te kunnen tonen dat u adequaat kunt handelen. Weet u goed in te spelen op veranderende verkeerssituaties? En kunt u aanwijzingen correct uitvoeren? Ook een eis? De juiste houding en uitstraling evenals uw communicatie. Maar u dient ook om te kunnen gaan met stress en agressie, in te kunnen spelen op bijzondere voertuigen en de juiste positiebepaling weten te hanteren. Tot slot dient u gebruik te kunnen maken van hulpmiddelen. Schiet u in de stress bij de gedachte dat u dit allemaal dient te kunnen voor het verkeersregelaars examen? Geen paniek! Middels onze opleiding krijgt u dit allemaal aangeleerd. Wij bereiden u maximaal voor op het examen, welke in totaal slechts 15 minuten zal duren.

Wat kan ik na mijn verkeersregelaars examen?

Heeft u het verkeersregelaars examen gehaald? Gefeliciteerd! Wij hadden niet anders verwacht. Bent u nieuwsgierig naar wat u nu kunt? Wij geven u graag een kleine impressie. Zo kunt u bijvoorbeeld specifiek als verkeersregelaar gaan werken op evenementen. Of wellicht dat u parkeerbegeleider wordt. Tevens kunt u bij Opleiding Verkeersregelaar ook een training volgen in het zo veilig mogelijk leren werken langs de weg. Waarvoor u ook bij ons komt; wij helpen u van harte verder.

Verkeersregelaars examen bij ons doen?

Wilt u graag uw verkeersregelaars examen bij ons doen met voorafgaande het volgen van een van onze andere diensten? Dat kan uiteraard! Wij helpen u van harte verder. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Bijvoorbeeld rondom de opleiding verkeersregelaar kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen, te WhatsAppen of het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord. U kunt zich ook direct aanmelden als kandidaat.

Contact opnemen

Contact opnemen

 1. Naam(*)
  Geef een waarde voor Naam.
 2. E-mail(*)
  is geen geldig e-mail address.
 3. Vraag / bericht(*)
  Geef een waarde voor Bericht.
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
­