De opleiding tot verkeersregelaar in Nederland OIV NeVeTe

Fraude aanstellingspas verkeersregelaars

22 jaar vertrouwen in Nederland. Kwaliteit, ontwikkeling en bovenal iedereen is welkom.

Fraude aanstellingspas

Frauderen met je aanstellingspas is niet verstandig. Om stiekem de aanstellingspas van je broer te gebruiken kan gevaarlijk zijn voor aansprakelijkheden. Meer weten? klik op de link.

Controle op aanstellingspas

De controle van aannemers op de aanstellingspassen kan veel nauwkeuriger. Wees fraude voor en controleer de passen en of vraag deze voor aanvang van de werkzaamheden op.

Bedrijfsverzekering VKR

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wordt je aansprakelijk gesteld is het erg fijn om goed verzekerd te zijn. Bovendien kunnen opdrachtgevers hierom vragen.

Wij geven niet alleen les, wij adviseren ook bedrijven die verkeersregelaars inhuren.

Fraude aanstellingspas verkeersregelaars

Wist je dat opleidingsinstituten geen verkeersregelaarspassen mogen aanvragen? Even een leuke uitleg hoe dit werkt! Je SVNL-aanstellingspas staat altijd op jouw naam én die van je werkgever. Omdat het werk van een verkeersregelaar tegenwoordig een echte beroepstaak is, moet je werkgever je ook verzekeren. Mocht er iets gebeuren, dan kan je in sommige gevallen persoonlijk aansprakelijk gesteld worden – best belangrijk dus! Op de achterkant van je pas staat de naam van je werkgever. Ben je zzp’er? Dan komt de naam van je eigen bedrijf daarop te staan. En hoewel je certificering laat zien dat je alles in huis hebt om aan de slag te gaan, betekent dat niet dat het opleidingsinstituut je verzekert voor het werk. Dus, als je ooit een opleidingsinstituut tegenkomt dat beweert de verkeersregelaarspas voor je te kunnen regelen, dan klopt dat niet helemaal. Dat kan zelfs als fraude worden gezien, vaak uit onwetendheid. Een goede reden om het altijd even goed te checken!

Controle op de verkeersregelaarspas,

Controle van Verkeersregelaars bij Aannemers

Wanneer aannemers verkeersregelaars inhuren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze werknemers aan de geldende normen en wetgevingen voldoen. Aannemers kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om samen te werken met bedrijven die gecertificeerd zijn door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Echter, ook deze bedrijven maken soms gebruik van onderaannemers, waaronder zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers).

Om te controleren of deze zzp’ers of verkeersregelaars aan de vereiste voorwaarden voldoen, zijn er een aantal stappen die u kunt volgen:

Bedrijfsaansprakelijkheids

verzekering (BAV): Vraag de verkeersregelaar om bewijs van een geldige bedrijfsaansprakelijkheids

verzekering (BAV). Dit document toont aan dat de verkeersregelaar verzekerd is voor eventuele schade of aansprakelijkheid die kan voortvloeien uit zijn of haar werkzaamheden.

Controle van de Aanstellingspas: Controleer de aanstellingspas van de verkeersregelaar op de naam van het bedrijf dat u heeft ingehuurd. Het is essentieel dat de bedrijfsnaam op de pas overeenkomt met de naam van het bedrijf waarmee u het contract heeft afgesloten. Indien er een andere bedrijfsnaam op de pas vermeld staat, dient u onmiddellijk vragen te stellen. Informeer in dat geval direct het bedrijf dat u oorspronkelijk heeft ingehuurd.

Deze controles zijn cruciaal om te waarborgen dat de ingehuurde verkeersregelaars legaal en veilig werken, en om eventuele complicaties of aansprakelijkheden te voorkomen.

Verzekeringsmaatschappijen

Er zijn tegenwoordig meerdere verzekeringsmaatschappijen die specifieke verzekeringen aanbieden voor verkeersregelaars. Zo hebben wij bijvoorbeeld onze verzekering afgesloten bij Interpolis, via de Rabobank. Wanneer je als verkeersregelaar aan de slag gaat, is het van groot belang om goed verzekerd te zijn, aangezien je te maken hebt met risicovolle situaties en juridische aansprakelijkheden.

Een van de meest voorkomende verzekeringen in deze branche is de bedrijfs-

aansprakelijkheidsverzekering (BAV). Het is echter aan te raden om naast een BAV ook een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Dit biedt extra bescherming en juridische ondersteuning in het geval van conflicten, zoals bij aansprakelijkheidskwesties, geschillen met opdrachtgevers, of zelfs juridische problemen met derden die voortkomen uit de werkzaamheden.

Vooral als je zelfstandig ondernemer (zzp’er) bent en net begint in deze sector, is het essentieel om goed voorbereid te zijn. Een rechtsbijstandverzekering speciaal voor ondernemers, ook wel bedrijfsrechtsbijstandverzekering genoemd, kan je helpen met juridische bijstand in uiteenlopende zakelijke kwesties. Dit geeft je als zzp’er meer zekerheid en gemoedsrust, wetende dat je de juiste juridische hulp kunt inschakelen wanneer dat nodig is.

Kortom, goed verzekeren is niet alleen verstandig, maar ook cruciaal voor iedereen die als verkeersregelaar werkt, vooral als zelfstandig ondernemer.

Fraude aanstellingspas verkeersregelaars Fraude aanstellingspas verkeersregelaars Fraude aanstellingspas verkeersregelaars Fraude aanstellingspas verkeersregelaars Fraude aanstellingspas verkeersregelaars Fraude aanstellingspas verkeersregelaars Fraude aanstellingspas verkeersregelaars Fraude aanstellingspas verkeersregelaars Fraude aanstellingspas verkeersregelaar Fraude aanstellingspas verkeersregelaar Fraude aanstellingspas verkeersregelaar Fraude aanstellingspas verkeersregelaar Fraude aanstellingspas verkeersregelaar Fraude aanstellingspas verkeersregelaar