Image

Opleiding verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

Welkom bij opleiding verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar Den Haag
Opleiding verkeersregelaar Utrecht
Opleiding verkeersregelaar Amsterdam

De opleiding verkeersregelaar

Geschreven door Rick Mulders
Nederland is een land met veel drukke wegen en een groot aantal auto’s op de weg. Soms ontstaan er omstandigheden waar een standaard situatie, zoals een kruising of zijstraat in een wijk, tijdelijk niet meer voldoet. Dit kan gebeuren door een ongeluk, wegafzetting of uitval van verkeerslichten. Om vervolgens het verkeer in goede banen te leiden worden verkeersregelaars ingezet. Het vak van een verkeersregelaar vereist vakmanschap en goede organisatie. Om verkeersregelaar in Nederland te worden, dient u een professionele opleiding te volgen. Opleiding Verkeersregelaar biedt deze opleiding en nog andere cursussen aan waarmee u kunt leren om een professioneel verkeersregelaar te worden. Wij zijn het bekendste opleidingsinstituut in Nederland op het gebied van verkeersregelaar opleidingen en wij hebben een slagingspercentage van 99%.
Na afronding van de theorie module, door middel van een examen, starten wij met het praktijkgedeelte. Deze leerzame praktijklessen vinden plaats op de openbare weg waardoor een goed beeld van de realiteit geschetst wordt. Wanneer blijkt dat u helemaal voorbereid bent op het verkeerregelaarsvak kunt u het examen aanvragen. Bij dit examen dient u voor ongeveer 15 minuten het verkeer op een kruispunt geheel zelfstandig te regelen. De docent zal daarbij letten op zaken als uw positie, inzicht en optreden. Bij een succesvolle afronden van dit examen krijgt u van ons uw diploma.
Bel ons voor een afspraak
0545-842880
Image

Wat gaat u leren in de opleiding verkeersregelaar?

Share:

Wat gaan we u leren in de opleiding verkeersregelaar?
Zodra u het theorie-examen succesvol heeft afgelegd, kunt u doorgaan met het praktijk gedeelte. Deze leerzame module wordt grotendeels op de openbare weg gegeven waardoor dit gedeelte van de opleiding bijzonder realistisch en leerzaam is. Door veel van onze cursisten wordt deze praktijktraining vaak als het hoogtepunt van de opleiding ervaren: “Door levensechte situaties mee te maken in de praktijk leer je echt het meest!”. Zodra u deze spannende module achter de rug heeft, kunt u via ons het examen verkeersregelaar aanvragen. Tijdens dit examen zal de examenkandidaat in een tijdsbestek van ongeveer 15 minuten zelfstandig het verkeer op een kruispunt moeten regelen. Tijdens dit examen zal de docent u met behulp van een beoordelingsformulier beoordelen op uw positie, aanwijzingen, inzicht en optreden. Als u het examen succesvol heeft afgelegd, krijgt u een diploma en kunt u uzelf officieel verkeersregelaar noemen.
Wat leert u in de theorie verkeersregelaar?
  • Wet regelgeving RVV WVW1994 BABW CROW publicatie verkeersregelaar bij werk in uitvoering
  • Feedback methodieken en strategieën 
  • Kleding en PBM's
  • Inzicht in verkeersmotoriek
  • En nog veel meer in deze 7 uur durende theorie verkeersregelaar
Wat leert u in de praktijk verkeersregelaar?
  • Poot voor poot regeling op een kruising
  • Dynamische regeling op een kruising
  • Basis om en om regeling
  • Basis communicatie werk in uitvoering
Onze opleidingen kenmerken zich door de persoonlijke aanpak die wij hanteren. Er is sprake van individualiteit richting de cursist, die door betrokken en gepassioneerde verkeersregelaars opgeleid zal worden. U krijgt les van beroepsverkeersregelaars met de juiste service, flair en hospitality. Zij zijn bij uitstek in staat om positieve eigenschappen in u naar voren te halen en beschikken over een goede dosis mensenkennis.
Een klein inkijkje bij de opleiding verkeersregelaar onderleiding van Rick Mulders. De dynamische regeling die onze docent demonstreert geeft een hogere veiligheid en doorstroming van het verkeer.
meer weten? stuur Rick een mailtje.

Onze agenda opleiding tot verkeersregelaar

Onze agenda

“In onze agenda kunt u een datum naar uw voorkeur vinden. Mocht u geen datum kunnen vinden die bij u past, dan helpen wij u graag telefonisch verder.”
Opleiding verkeersregelaar Wageningen
Opleiding verkeersregelaar Rotterdam
Image
Wilt u zich aanmelden voor de opleiding tot verkeersregelaar?
Wilt u informatie over onze opleiding tot verkeersregelaar in Nederland? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen per telefoon via 0545 842880