Tijdelijke verkeersmaatregelen BRL 9101 Plus

BRL 9101 TVM vanaf 1 april 2021 verplicht

De 1 daagse training is bedoeld voor verkeersregelaars.
Men dient voor deze training in het bezit te zijn van een VKR pas
Wij geven deze les incompany
De certificering is persoonsgebonden en deze kunt u gebruiken bij werk in uitvoering.
Stel uw vraag aan ons team.

De opleiding verkeersregelaar volgen. We hebben vanaf 1 april een extra certificering: de BRL 9101 verkeersregelaar plus. Opleiding verkeersregelaar heeft al vele opleidingen verricht, daarom mag u ervan uitgaan dat wij weten welke inhoudelijke stof u nodig heeft voor het examen.

De opleiding verkeersregelaar bij tijdelijke verkeersmaatregelen

Als u verkeersregelaar wilt worden en u zich voor onze opleiding heeft aangemeld, geven wij u de mogelijkheid om aan de hand van verschillende modules de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo wordt er altijd met het theoriegedeelte gestart, dat ongeveer 8 uur duurt. Wij geven ook de mogelijkheid om dit gedeelte incompany te volgen met een groep van minimaal 6 personen. Op deze manier kan uw personeel zich op een vertrouwde plek de stof eigen maken.

Geen dag is hetzelfde als verkeersregelaar. Je kunt als verkeersregelaar ingezet worden bij verschillende evenementen, bij wegwerkzaamheden en bij afwijkend gebruik van de openbare weg, zoals bij een optocht, hardloopwedstrijd of avondvierdaagse. Vakkundige verkeersregelaars zijn hard nodig om onoverzichtelijke verkeerssituaties veilig te maken en te houden. Vooral in grote steden in het hele land is er veel vraag naar goed opgeleide verkeersregelaars.
Als u besluit om een verkeersregelaar te worden dan is het belangrijk om goed opgeleid te worden met de juiste theoretische kennis en met succesvolle methodes waarmee u deze theorie in de praktijk kunt inzetten. Onze opleiding tot verkeersregelaar geven wij door heel Nederland. Als u de opleiding wilt volgen, kunt u in alle regio’s terecht. Wij zijn het bekendste opleidingsinstituut van Nederland binnen deze branche en hebben een slagingspercentage van 99%. Wanneer u zich gaat aanmelden voor de opleiding kunt u erop rekenen dat u de juiste training krijgt om deskundig met allerlei soorten verkeerssituaties om te gaan.
Een vraag over de TVM BRL 9101
Vraag naar Rick Mulders

Onze agenda opleiding tot verkeersregelaar

Onze agenda

“In onze agenda kunt u een datum naar uw voorkeur vinden. Mocht u geen datum kunnen vinden die bij u past, dan helpen wij u graag telefonisch verder.”
Opleiding verkeersregelaar Den Haag
Opleiding verkeersregelaar Rotterdam
Image